Liv koncert og Rille på besøg

Liv holdt koncert i Vestbadet.

IMG_6071

Nissen Rilles beretning

I dag var jeg hos Gry, eller rettere, jeg var sammen med Gry. Vi sov kun hos hende. Resten af dagen var vi på farten.

Grys storesøster Liv har en kanin på Byggeren der hedder Charlie. Han skulle passes og have nyt mad og vand.

Efter turen på Byggeren troede jeg vi skulle hjem, men vi tog videre til Valhøj Skole. Det var rigtig spændende. Vi var til et forældremøde med Livs lærere. Både Gry og jeg skulle være helt stille. Det var altså svært bare sidde der og ikke lave noget som helst.

Nu måtte vi da hjem, men nej. Bagefter tog vi direkte fra Valhøj Skole til Skolen ved Milestedet.

Her legede vi nisselege i gymnastiksalen, og fik pebernødder og andre jule-godter. Vi skulle spise på skolen? Det var heldigvis rigtig nissemad med flæskesteg, hvide og brune kartofler og der manglede hverken brun sovs eller rødkål. Vi spiste sammen med en hel masse af Gry’s venner, og hendes Farmor og Farfar.

Jeg elsker risengrød og de skøre voksne have puttet flødeskum i grøden og kaldte det ris-a-la-mande. Puha hvor blev jeg mæt. Jeg spiste for meget af grøden. Den smagte bare så godt med varm kirsebærsovs ovenpå.

Vi kom først hjem kl 21, så det kan godt være at jeg er lidt træt i dag. Gry havde heldigvis redt en seng til mig lige ved siden af hendes seng.

IMG_6075 IMG_6085

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *