Jeppes barnedåb

Hele den lille familie var med til Jeppes barnedåb i Østervangkirken i Glostrup. Det var rigtig spændende med alle se sange og voksne mennesker der hele tiden rejste sig og satte sig ned igen. Liv fangede med det samme at man skulle være stille i en kirke så kun sagde ikke et kvæk, når hun ikke måtte.

Lige inden selve dåben, sagde præsten at alle børn skulle komme op for at se med. Uden tøven gik Liv op foran døbefonden for rigtig at kunne se med. Det betød at hun havde kilet sig ind mellem præsten og Jeppe, så jo hun kunne sagtens se hvad der skete. Bagefter kom hun tilbage til Rie og Jens, og proklamerede stolt at “Jeg har set Jeppe blive dyppet”.

Til festen bagefter var der masser af børn og de kunne finde ud at lege rigtig godt sammen. Det var fuld gang i børneflokken hele tiden. Liv var fascineret af den maskine hvor hun kunne få mælk ud af, så hun fik rigeligt at drikke.

Det var en rigtig god dag med masser af oplevelser. På vej hjem i bussen kigger hun indtrængende på Jens, der sidder sammen med hende, og spørger “Far, må jeg godt få Mor?”. De voksne bytter plads, og Liv falder i søvn med det samme hun kan mærke Mor. Selv på vej fra bussen kommer der ikke rigtig liv i hende. Hun kom i seng kl 17 og var ikke til at få liv i igen.

IMG_5695 (by Jens Dalsgaard)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *